Har du problemer med, at din robotplæneklipper sidder fast i æbler?

Nykyaikainen puutarhanhoito tarjoaa lukemattomia teknisiä apuvälineitä, jotka voivat helpottaa jokapäiväistä elämää. Yksi suosituimmista puutarhan vempaimista on epäilemättä robottiruohonleikkurit. Nämä älykkäät laitteet ottavat leikkuun pois käsistäsi ja varmistavat, että nurmikkosi näyttää vastaleikatulta ja hyvin hoidetulta ilman suurempaa vaivannäköä. Mutta mitä teet, kun omenat ja muut hedelmät tulevat haasteeksi automaattiselle apulaisellesi?

Kun robottiruohonleikkurisi hedelmäpuiden alla kohtaa haasteita

Keväästä loppukesään ei ole epätavallista, että hedelmäpuut menettävät kuormansa ja omenat leviävät nurmikolle. Se voi olla viehättävä osa puutarhan elinkaarta, mutta se ei ole yhtä viehättävää, kun robottiruohonleikkurisi estyy tekemästä työtään. Pienet oksat ja pudonneet lehdet hoituvat yleensä hyvin robottiruohonleikkureilla, mutta pudonneet omenat voivat olla eri juttu. Ne voivat mahdollisesti vahingoittaa ruohonleikkurin teriä ja jopa aiheuttaa sen juuttumisen.

Miten robottiruohonleikkurit käsittelevät esteitä

WeShape tarjoaa ratkaisun omenoiden ja muiden esineiden automaattiseen poistamiseen

Jotta et joudu usein poimimaan pudonneita omenoita, harkitse lisävarusteiden lisäämistä ruohonleikkurisi lisälaitteeseen. WeShapelta löydät älykkään ratkaisun, joka on Gardena Sileno life- ja city-robottiruohonleikkureille suunniteltu puskuri. Tämä puskuri voi työntää isompia esineitä, kuten omenoita, syrjään, jotta ne eivät päädy robotin alle. Tällaisesta laitteesta voi siis olla suuri apu, kun haluat pitää robottiruohonleikkurisi vapaana omenoista ja muista hedelmistä, jotka voivat aiheuttaa kasaantumista tai jumiutumista.

Robottiruohonleikkurisi ennaltaehkäisy ja hoito

Puskurin asentamisen lisäksi voit ryhtyä myös muihin toimiin robottiruohonleikkurisi suojaamiseksi. Hedelmien ja suurempien oksien säännöllinen poistaminen nurmikolta on tärkeää, jotta robottiruohonleikkurisi käyttöikä pitenee ja terät pysyvät terävinä. Jotkin varaosat, kuten leikkuuterät, kuluvat normaalisti, joten valmistajan takuu ei kata niitä.

Johtopäätös

Loppujen lopuksi robottiruohonleikkurisi on luotettava ystävä puutarhassa, joka selviytyy useimmista kaatuneiden hedelmien haasteista. Oikealla hoidolla ja WeShape-puskurilla voit nauttia huolettomasta leikkuutyöstä jopa omenakauden aikana. Ole ennakoiva huollon suhteen, ja robottiruohonleikkurisi on tehokas ja aikaa säästävä apuri vielä monta vuotta.