Opbevaringsløsninger til dit hjem

Ei ole varastointi-ideoita?

.

Kotisi tilaa voi aina parantaa ja optimoida luovilla ja fiksuilla säilytysratkaisuilla. Etsi vaihtoehtoja, kuten pienten hyllyjen asentaminen odottamattomiin paikkoihin tai kaksitoimisten huonekalujen käyttäminen

.

Älykkäät säilytysratkaisut voivat muuttaa kotiasi ja helpottaa arkea. Käytä erityisesti suunniteltuja järjestelijöitä, kuten meikinjärjestelijää tai hakkuutähdehyllyä, jotta tavarasi pysyvät järjestyksessä.

Hanki lisää säilytystilaa kotiisi

Lisätäksesi säilytystilaa mieti kaikkia kotisi käytettävissä olevia pintoja ja tiloja. Kaapeista ja laatikoista voi tehdä toimivampia räätälöitävissä olevilla järjestelijöillä, kuten yksinkertaisella säilytystarjottimella, jota voi käyttää monissa eri huoneissa.

Säilytysratkaisut, jotka nostetaan irti lattiasta

Luo siisti ja järjestyksessä oleva koti, ajattele pystysuoraan. Lattian yläpuolelle nostetut säilytysratkaisut auttavat paitsi maksimoimaan tilan, myös pitämään tavarasi vapaina pölystä ja liasta. Seinähyllyt ja ripustettavat säilytystilat ovat loistavia tapoja hyödyntää muuten käyttämätöntä seinätilaa.

Säilytysratkaisut pieniin asuntoihin

Pienet asunnot vaativat paljon luovuutta säilytyksen suhteen. Monikäyttöiset huonekalut, kuten sisäänrakennetulla säilytystilalla varustetut sohvat tai vetolaatikoilla varustetut sängynrungot, ovat joitakin monista vaihtoehdoista. Kapeiden hyllyjen ja koukkujen integroiminen, kuten ruuvipäätelineellä, voi myös olla helppo ratkaisu tilanpuutteeseen.

Työkalujen säilytys

Jokainen tee-se-itse-rakentaja tarvitsee järjestelmän työkalujensa säilyttämiseen. Säilytysjärjestelmät, kuten akselinvääntimen säilytyslaatikot ja ruuvinvääntimen teline, voivat auttaa järjestämään ja suojaamaan työkaluja.

Säilytysjärjestelmät, kuten akselinvääntimen säilytyslaatikot ja ruuvinvääntimen teline, voivat auttaa järjestämään ja suojaamaan työkaluja.

Luovien tavaroiden säilyttäminen

Luovat materiaalit, kuten pensselit, langat ja helmet, tarvitsevat myös kodin. Yksi tapa järjestää ne on käyttää laatikoita tai organisointilisäkkeitä, kuten pieni säilytyskaappi laatikoilla, erottelemaan ja suojaamaan materiaaleja.

Kaikki materiaalit voivat olla erillään.

Älykäs vaatteiden säilytys

.

Vaatesäilytys voi viedä paljon tilaa, mutta fiksuilla ratkaisuilla saat vaatekaappisi järjestykseen. Käytä tilaa säästäviä ratkaisuja, kuten solmioripustinta tai parametristä vaatehenkaria, maksimoidaksesi kaappitilan.

Korujen ja meikkien säilyttäminen

Säilytä korut ja meikit helposti saatavilla ja hyvin järjestyksessä. meikinjärjestäjä voi paitsi auttaa sinua löytämään tarvitsemasi, myös tuoda kauniit korusi ja meikkisi esille.

Kylpyhuoneen säilytys

Kylpyhuone on usein paikka, jossa hyvällä säilytystilalla voi todella olla merkitystä. Järjestelyratkaisut, kuten kylpyhuoneen järjestelijä tai säilytyslaatikko, voivat pitää kaikki toalettitarvikkeesi ja tarvikkeesi käden ulottuvilla ja hyvässä järjestyksessä.

Huolellisella harkinnalla saat kaikki toalettitarvikkeesi ja tarvikkeesi pysymään järjestyksessä.

Huolellisella harkinnalla ja hyödyntämällä älykkäitä säilytysratkaisuja voit paitsi tuoda lisää säilytystilaa kotiisi myös luoda viihtyisämmän ja kutsuvamman tilan. Olipa kyse sitten kylpyhuoneesta, toimistosta tai työkalulaatikosta, oikeat tuotteet auttavat sinua pitämään kotisi järjestyksessä ja siistinä.

Oikein käytetyt tuotteet auttavat sinua pitämään kotisi järjestyksessä ja siistinä.