Vi 3D printer alle ordrer "on demand" - Det er smart for vores forretning, kræver ikke et stort lager og godt for miljøet.

Me weshapella uskomme liiketoimintamallimme kestävyyteen ja tehokkuuteen. Siksi olemme ottaneet käyttöön "on demand" -tuotantomenetelmän, jossa 3D-tulostamme kaikki tilaukset tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa, että meidän ei tarvitse ylläpitää suuria varastoja, ja samalla se on ympäristöystävällisempi tuotantotapa.

Mitä on 3D-tulostus?

3D-tulostus on tekniikka, joka mahdollistaa kolmiulotteisten objektien valmistamisen digitaalisista tiedostoista. Se toimii rakentamalla objekti kerros kerrokselta käyttämällä 3D-tulostinta, joka sulattaa ja puristaa muovia tai muita materiaaleja.

Mitä hyötyä 3D-tulostuksesta on?

3D-tulostuksella on useita etuja perinteisiin tuotantomenetelmiin verrattuna. Ensinnäkin se on erittäin joustava ja monipuolinen menetelmä, jonka avulla voidaan tuottaa ainutlaatuisia ja monimutkaisia muotoja, joita ei voida saavuttaa perinteisillä tuotantomenetelmillä. Lisäksi 3D-tulostus voidaan tehdä paikallisesti ja tilauksesta, mikä tarkoittaa, että se voi vähentää kuljetuskustannuksia ja CO2-päästöjä.

Miten "on demand" -tuotanto toimii?

"On demand" -tuotanto tarkoittaa, että emme valmista tuotteitamme ennen kuin asiakas tilaa ne. Kun tilaus on tehty, tulostamme tuotteen 3D-tulostimelle ja lähetämme sen suoraan asiakkaalle. Näin voimme välttää suuria varastoja, mikä vähentää kustannuksia ja minimoi jätettä.

Mitkä ovat "on demand" -tuotannon edut?

"On demand" -tuotannon suurin etu on se, että tuotamme vain ne tavarat, jotka todella tilataan. Tämä tarkoittaa, että voimme välttää suuria varastoja ja näin välttää taloudellisia kustannuksia ja ympäristön haaskausta, jotka liittyvät suurten valmiiden tuotteiden varastointiin ja käsittelyyn. Lisäksi pystymme valmistamaan ja toimittamaan tilaukset nopeasti, mikä tarkoittaa, että asiakkaamme saavat tavaransa nopeammin.

Kuinka tilaustuotanto voi auttaa ympäristöä?

"On demand" -tuotanto voi auttaa ympäristöä monin tavoin. Ensinnäkin se voi vähentää jätettä ja ylituotantoa, joka on merkittävä jäte- ja hiilidioksidipäästöjen lähde. Lisäksi se voi vähentää kuljetuskustannuksia ja CO2-päästöjä, sillä tavarat tuotetaan lähempänä asiakasta eikä niitä tarvitse kuljettaa pitkiä matkoja.