Opsætning af smart home i dit hjem

Älykodin tuotteet ovat alkaneet tulla pysyviksi kalusteiksi useimmissa kodeissa. Tässä yhteydessä halutaan usein myös laittaa erilaisia tuotteita asetettavaksi niin, että ne istuvat optimaalisesti wifi-signaalille tai vain pitämään kodin siistinä.

Liittimet/jousitus sisältyvät harvoin

Tässä yhteydessä voi olla vaikeaa löytää oikeita jousituksia nykyisille monille erilaisille tuotteille, jos niitä on ollenkaan. Tämä johtuu sekä nopeudesta, jolla ne tulevat markkinoille, että siitä, että joidenkin mallien markkinat voivat olla suhteellisen pienet. Kun yhdistät tämän siihen, että tuotteen mukana tulee harvoin kiinnikkeitä, oikean kannakkeen/jousituksen löytäminen voi olla vaikeaa. Siksi se päätyy yleensä siihen, että tuote seisoo ja kelluu pöydällä tai hyllyllä, jossa on juuri tarpeeksi tilaa.

Älykodin tuotteiden asennuksen edut

Kuten jo mainittiin, älykodin tuotteen nostamisessa pöydältä/hyllyltä seinälle tai kattoon on joitain etuja, mukaan lukien:

  • Se tarjoaa paremman peiton
  • Säästät tilaa hyllyllä tai pöydällä
  • Tuote voidaan helpommin "piilottaa tieltä" esimerkiksi television tai pöydän taakse
  • Tuotteisiin on helpompi päästä käsiksi, jos ne vaihtoehtoisesti makaavat jossain laatikossa/kaapissa, kun et käytä tuotetta
  • On helpompi tulla integroiduksi osaksi kotia, jos esimerkiksi käytät Philips Hue -himmenninkytkimen sisäosaa, jotta se näyttää "normaalilta" kytkimeltä

Voimme ehkä auttaa sinua

Jos sinulla on haasteita seinäkiinnikkeen/seinäripustuksen etsinnässä, voit myös etsiä apua meiltä. Valikoimastamme löytyy jo useita erilaisia jousituksia/kiinnikkeitä mm. Googlen, Applen ja TP-linkin tuotteita ja pyrimme aktiivisesti laajentamaan sitä. Yksi valmistusmenetelmämme (3D-tulostus) eduista on, että pystymme valmistamaan uusia suspensioita erittäin nopeasti. Joten jos tarvitset sovitusta, voit myös ottaa meihin helposti yhteyttä joko chatin, yhteydenottolomakkeemme tai sähköpostin kautta. Silloin voimme todennäköisesti auttaa sinua, ainakin meidän on yritettävä.